Höstfest på Bergslagskrogen i Ronneby den 20 oktober 2013

Det var ett 80-tal medlemmar som kom till höstfesten i Ronneby för en trevlig eftermiddag.

Eftermiddagen började med en god middag som bestod av laxbakelse till förrätt och fylld kycklingfile, grönsaker och potatisgratäng till middag, efter att ordförande Inga-Lill Johansson hälsat alla välkomna.
Efter mddagen så flyttade vi in i hörsalen och fick lyssna till underhållning av KoM, Kjelle och Malin som underhöll med diverse sång och musik som var väldigt uppskattat av medlemmarna. Inga-Lill Johansson avtackade dem sedan med varsin höstbukett. 
Nu blev det tid för en bensträckare medan de plockade undan musikinstrumenten och IT-ansvariga Carina Friberg fick fart på det tekniska.
Efter att alla kommit på plats igen så var det Lars Sareklints tur att demonstrera sin LESO-tång som han själv uppfunnit och tillverkar, många medlemmar köpte också med sig både en och två tänger hem och även han fick en höstbukett som tack för demonstrationen. 
Sjukgymnast Britt-Marie Johansson visade bilder och berättade om motion på alla sätt och konstaterade att "den motionen som är bäst är den som blir av". Alla medlemmarna fick prova på ett pass sittgymnastik och det var väldigt populärt och alla gjorde vad dom kunde. 
En lektion i att gå med stavar fick vi också innan Inga-Lill Johansson avtackade Britt-Marie Johansson.
Nu lockade kaffet och medlemmarna fick bråttom ut i matsalen där det serverades kaffe och tårta innan bussarna åter gick hemåt men alla var både nöjda och mätta efter den trevliga eftermiddagen. 

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.